Csapatépítés magyaros hangulatban

Csapatépítés Magyaros hangulatban

Februári rendezvényünk egy hagyományos disznótoros programra épült, melyet egy igazi magyaros hangulatú csapatépítéssel színesítettünk. A játékos vetélkedő, melyben a vendégek csapatokat alkotva animátorok irányítása alatt a pusztai élettel, pusztai hangulattal kapcsolatos különböző ügyességi feladatokban mérték össze tudásukat.

A program részletei:

A résztvevőknek csapatokat alkotva, feladatokat kell teljesíteniük.  A tusa versenyszámai a résztvevők létszámának, életkorának megfelelően kerülnek összeállításra kimondottan pusztaolimpia „pusztai” játékelemekből.

Játékelemek: patkódobás bográcsba, üvegverés ostorral, ostorcsattintás, tűkeresés a szénaboglyában, lóra ugrás, csacsi póló, csikósruhába beöltözés, fogathajtás, ló-totó.
A verseny végén a csapatok által elért pontszámok összesítésre kerülnek és kihirdetjük a Pusztaolimpia győztesét. A verseny lényege nem kimondottan a győzelem, hanem a csapatban való gondolkodás és sok-sok mókás pillanat megszerzése.

Játék idő: kb. 1,5 óra
Javasolt létszám: 2-200 fő

Rólunk mondták:

"Nagy megelégedéssel ajánljuk másoknak is a FlexCreative csapatát, hiszen az általuk szervezett rendezvényeink mindig sikert aratnak, mind a vendégeink,
mind pedig dolgozóink körében. Körültekintőek, alaposak és könnyen felveszik ízlésvilágunk fonalát. 
FlexCreative: köszönjük eddigi munkátokat és a jövőben is számítunk rátok!"

Berke Tamás - Bravogroup Rendszerház Kft.

További referenciamunkáink megtekintéséhez kattintson ide!