Megnyitottuk a 2014-es VB-t!

Megnyitottuk a 2014-es VB-t!

Az informatikai szektorban meghatározó szerepet betöltő ügyfelünk megbízásából szervezhettük a 2014-es foci világbajnokság megnyitóját, ahol a futball mellett a brazil kultúra rejtelmeibe is bevezettük Vendégeinket.

Feladataink:

  • Rendezvény teljes körű leszervezése
  • Műsorszervezés
  • Technikai kitelepülés
  • Hostess személyzet biztosítása
  • Reklámhordozók tervezése és gyártása


Amennyiben Ön is tervez ügyfelei, vagy alkalmazottai számára csapatépítő programot és ebben szívesen kérné egy tapasztalt szakmai csapat segítségét, lépjen velünk kapcsolatba és kérjen ajánlatot tőlünk.

 

 

Rólunk mondták

"Örömmel vettem részt a FlexCreative által szervezett rendezvényen, amely a futball-világbajnokság nyitó mérkőzéséhez is kötődött. Minden a foci és a labda körül forgott, természetesen brazilos hangulatban. A vendégek szerették és értékelték a produkciómat, aktívak voltak a trükk tanításban is, nagyon pozitív visszajelzéseket kaptam tőlük, így jó emlékeket őrzök az eseményről.

A szervező cég mindent nagyon profin előkészített, még azt is elintézte, hogy a kötelező főiskolai vízi táboromról elengedjen a docens úr erre a fellépésre. Sőt, még köszönőlevelet is küldtek neki - ezek az apróságok is jelzik, hogy mennyire fontos volt számukra, hogy ott legyek, s nekem csak a saját feladatomra kelljen koncentrálnom. Biztos vagyok abban, hogy dolgozunk még együtt a jövőben!"

Szász Kitti - négyszeres freestyle foci világbajnok

 

További referenciamunkáink megtekintéséhez kattintson ide!