Rólunk

Cégünk bemutatása


A rendezvényszervezés a szenvedélyünk. Olyan profi, jövőbemutató rendezvényeket szervezünk ügyfeleinknek, amik hosszú távú marketing céljaikat is szolgálják. Kerüljük a sablonokat, mindig egyedi, személyre szabott megoldásokat kínálunk. Cégünk alapító tagjai 10 éve dolgoznak ügynökségi vonalon. Csapatunk összeszokott, saját egyéniségünket és ötleteinket összegyúrva alkotjuk meg minden egyes rendezvény alapját, amit aztán közösen dolgozunk ki. Nem problémákat, hanem kihívásokat látunk, talpraesetten és megoldásközpontúan állunk hozzá minden egyes helyzethez.

Cégünk központja Budapesten található, azonban az ország egész területén vállaljuk rendezvények megszervezését, a 10 fős workshopoktól kezdve egészen az 1500 fős konferenciákig, partner napokig. Sokéves tapasztalatunknak köszönhetően magas helyszínismerettel, illetve kapcsolati tőkével rendelkezünk. Segítünk partnereinknek megtalálni és kiválasztani az adott rendezvényhez a legoptimálisabb környezetet és tematikát. 

Ügyfeleink szeretik, hogy mindent egy kézben tartunk, így nem kell többfelé kommunikálniuk. A rendezvényszervezés mellett marketing területen is otthon vagyunk. Megoldást nyújtunk online és offline anyagok tervezésére és gyártására, a reklámajándékok beszerzésére és emblémázására, továbbá saját technikai parkkal rendelkezünk a rendezvények lebonyolításához. A legmagasabb színvonal ellenére is költséghatékony megoldásokat kínálunk partnereinknek.

Nem jelent problémát, ha partnereink minden ötletelést ránk bíznak, mivel a csapat sok éves szakmai múltjából adódóan rengeteg lehetőséget tudunk felkínálni. Amennyiben konkrét ötletekkel keresnek meg minket, azokat rugalmasan kezelve valósítjuk meg és építjük bele a rendezvény forgatókönyvébe.

 

Értékek, amit képviselünk:

  • Részeket látunk, de egészben gondolkodunk
  • A minőség rovása számunkra ismeretlen fogalom
  • Keressük a kihívásokat, törekszünk az egyediségre
  • Hiszünk a kölcsönös szimpátiában
  • Egy kézben tartjuk a feladatot, a kezdetektől a befejezésig
  • A Földön járunk, reális árakkal dolgozunk