Reklámajándék

Reklámajándék


Mára a reklámajándék forgalmazás és emblémázás önálló üzletággá nőtte ki magát. A rendezvényszervezéstől függetlenül is vállalunk reklámajándékokra vonatkozó megbízásokat. Bármilyen kampányhoz megtalálja katalógusunkban a megfelelő emblémázható, reprezentatív ajándékot. Teljes körűen vállaljuk megrendelésének kezelését, elkészítjük a látványtervet, logózzuk a megfelelő eljárással.

Partnereink igénye teremtette meg, hogy a rendezvényekhez kapcsolódó reklámajándékokról is gondoskodjunk, mivel Ügyfeleink így minden részletet egy kézben tudhatnak. Amennyiben a rendezvényszervezés mellett a reklámajándékok elkészítésével is minket bíz meg, igazán költséghatékony megoldást tudunk kínálni.

Grafikai csapatunk pedig lehetővé teszi, hogy a kivitelezés és gyártás kapcsán is praktikus és valóban működő tanácsokkal láthassuk el ügyfeleinket.

Reklámajándékaink kiváló kiegészítői lehetnek egy megtervezett marketing stratégiának, vagy  céges rendezvénynek, eseménynek.

Reprezentatív termékek, ajándékok széles választékát kínálja katalógusunk. Az emblémázási eljárás opciós és független reklámajándék szolgáltatásunktól.
Megrendelhetők termékeink emblémázás nélkül valamint máshol vásárolt termékekre is vállalunk logózást.
 

Online katalógusaink:

Online reklámajándék katalógus 2018 megtekintése

EMBLÉMÁZÁSI ELJÁRÁSOK megtekintése


Reklámajándék katalógusunkat lehetőség van nyomtatott formában is megrendelni, ingyenesen, amennyiben jelzi ezt az igényét nekünk e-mailben.